C e n í k
Katalog - Nejedná se o Eshop - použité obrázky jsou pouze ilustrační
Je bezpodmínečně nutné aby sýry byly uloženy v chladicím boxu, teplota v rozmezí 1 až 6 stupňů Celsia.
Vína jsou balena v tzv. BAG - IN - BOXECH o objemech 3 a 5 litrů je to nejlepší řešení pro skladování vína v domácnostech, restauracích a ostatních stravovacích zařízeních. Odpadají neskladné lahve, manipulace s nimi, vratné obaly atd. V jednoduchém lepenkovém obalu je umístěn speciální vak s vínem o objemech 3 a 5 litrů vybavený nalévacím kohoutkem. Během nalévání vína se vak zmenšuje a nedochází ke vnikání vzduchu do vaku a tím k oxidaci a následnému znehodnocení chuti a kvality vína uloženého ve vaku jako je tomu u otevřených lahví.
Po načnutí vaku lze víno rozlévat a skladovat po dobu 6 - 8 týdnů bez ztráty kvality vína.
blížší informace o vínu naleznete na :
oblast Pomorie http://www.bsgold.bg/ oblast Karnobat http://vinpromkarnobat.bg/
|